Cykeludlejning & minigolf

 

Cykeludlejning

cykel udlejning for 2023

Lej en cykel hos os og kom helt tæt på Endelaves skønne natur og dyreliv. På turen rundt kan du møde kaniner, rådyr, fasaner – og hvis du er rigtig heldig også vores havørne. Vi har cykler til både store og små og ingen bakker – så alle kan være med.

Vejhjælp:
Vejhjælp dækker hvis du punkterer eller cyklen på anden måde bryder ned. Så kommer vi og bytter til en anden cykel så hurtig som muligt. Ved fravalg af vejhjælp, skal du selv bringe cyklen retur hvis du havarerer. Ønskes der at vi alligevel skal yde vejhjælp er prisen 150 kr. som betales kontant når vi kommer.

Lejers forpligtelser:
Vi forventer, at du passer godt på cyklen – det vil sige, at du ikke kører på stranden eller uden for veje og stier, der vil kunne medføre punktering eller anden skade på cyklen.
Hvis du punkterer er det ikke tilladt at cykle videre. Vi forbeholder os ret til at tilbageholde depositum hvis dæk og fælge har lidt skade som følge af, at der er cyklet på en flad cykel.

Anvendelse af cyklen sker på eget ansvar i henhold til gældende lovgivning, og du er selv pligtig til at kontrollere bremser m.m. inden du tager af sted på cyklen. 

Du er desuden erstatnings pligtig i forhold til uhensigtsmæssig eller uansvarlig anvendelse af cyklen samt hærværk og tyveri.

Selv om vores cykler er helt nye, kan der ske et eller andet med cyklen som lejeren ikke er skyld i (f. eks. et fladt dæk), Sig det til os, så vores cykelmekaniker kan lave det inden næste udlejning.

Priser:

Vi lejer kun ud pr. hele dag  (kl. 07 –> 18), vi lejer IKKE pr. døgn

 

Cykler

pr. dag  

ved flere dages leje

Hvide/røde cykler 26″ og 28” 

80 kr.

spørg i grillbaren

21″ – 24″ Junior cykler

70 kr.

spørg i grillbaren

Børne cykel til og med 20″

60 kr.

spørg i grillbaren

Cykel trailer
kun sammen med vores 28″ cykel

80 kr.

spørg i grillbaren

Barnestol

30 kr.

spørg i grillbaren

Cykelhjelm

30 kr.

spørg i grillbaren

Vejhjælp pr. cykel

50 kr.

spørg i grillbaren

Depositum

ingen  ved mobil pay betaling ellers 150 kr.

Mobil pay nr. 540114

på mobil pay kvittering skrives cykel nr på.

*)

*) Alt udlejning kan KUN ske med Betalingskort. Den udleverede kassebon skal lejeren opbevare sikkert, da det er lejerens eneste måde at kunne få sit depositum retur efter endt leje. Kassebonen afleveres i grillbaren hvor depositum tilbageføres på lejerens betalingskort, dette kan ses på lejens betalingskorts kontooversigt efter 1 -3 bankdage alt efter korttype og bankforbindelse.

 

Minigolf

Kom og få et slav minigolf på vores hyggelige bane, med øens bedste udsigt og nyd samtidig en forfriskning.

Det koster kun 50 kr. pr. voksen og 25 kr. pr. barn.